skip to Main Content
EHMMM.. MANO LAIE SODAP

EHMMM.. MANO LAIE SODAP

2 2 sodap kan?! Sedap di mulut dan rasa di lidah.

Mana lebih mudharat? Fast Food atau Junk Food?

Fast Food seperti yang kebiasaan ramai tahu dan makan; makanan segera order siap dapat ngap terus ie drive thru.

Junk Food sebenarnya yang lebih bahaya; ramai giler yang makan tanpa sedar. Apa dia? Jajan2 tu, gula2, kerepek kropok. Senang cakap makanan tu tinggi lemak, banyak gula, banyak garam, tinggi kalori dan x berkhasiat pun.

Penyediaan 2 2 jenis makan ini lebih kurang je; sama ada diproses, digoreng dalam minyak, deep frying, ditabur gula, garam, MSG dan segala benda yang x datang kan faedah sebab nak bagi sodap kat tokak.

Hmmm.. Anda nak makan lagi! Saya tetap taknak..

Saya sayang diri saya 💞💞
Saya sayang keluarga saya 💞💞
Saya sayang organ saya💞💞

#gengfitsihatonlinecoaching
#cabarankurusonline
#cabarankurusonlinemalaysia

————
Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Shafiq Kassim
+60196647099
coachshafiqkassim.com
Betulkan yang biasa, biasakan yang betul!
————
#kurusdenganilmu #turun5kgsebulan #coachkurus #noradanish #ctdk #testimonikurus #ariani #neelofa #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #dietseimbang #turunberat #sizebesar #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #plussize #tipskurus #tipsdiet #jubahbesar #bajubesar #nakkuruscepat #butikmuslimah

​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top