skip to Main Content
EHMMM.. MANO LAIE SODAP

EHMMM.. MANO LAIE SODAP

2 2 sodap kan?! Sedap di mulut dan rasa di lidah.

Mana lebih mudharat? Fast Food atau Junk Food?

Fast Food seperti yang kebiasaan ramai tahu dan makan; makanan segera order siap dapat ngap terus ie drive thru.

Junk Food sebenarnya yang lebih bahaya; ramai giler yang makan tanpa sedar. Apa dia? Jajan2 tu, gula2, kerepek kropok. Senang cakap makanan tu tinggi lemak, banyak gula, banyak garam, tinggi kalori dan x berkhasiat pun.

Penyediaan 2 2 jenis makan ini lebih kurang je; sama ada diproses, digoreng dalam minyak, deep frying, ditabur gula, garam, MSG dan segala benda yang x datang kan faedah sebab nak bagi sodap kat tokak.

Hmmm.. Anda nak makan lagi! Saya tetap taknak..

Saya sayang diri saya πŸ’žπŸ’ž
Saya sayang keluarga saya πŸ’žπŸ’ž
Saya sayang organ sayaπŸ’žπŸ’ž

#gengfitsihatonlinecoaching
#cabarankurusonline
#cabarankurusonlinemalaysia

β€”β€”β€”β€”
Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Shafiq Kassim
+60196647099
coachshafiqkassim.com
Betulkan yang biasa, biasakan yang betul!
β€”β€”β€”β€”
#kurusdenganilmu #turun5kgsebulan #coachkurus #noradanish #ctdk #testimonikurus #ariani #neelofa #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #dietseimbang #turunberat #sizebesar #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #plussize #tipskurus #tipsdiet #jubahbesar #bajubesar #nakkuruscepat #butikmuslimah

​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top